Η Marvel ανακοίνωσε ότι αλλάζει τη στρατηγική της όσον αφορά τις επερχόμενες ταινίες και τις σειρές της. Πλέον θα κυκλοφορεί λιγότερες σειρές στο Disney+ αλλά και λιγότερες ταινίες στον κινηματογράφο. Σε αυτό οφείλεται η μέτρια πορεία διάφορων project που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από νέα συνέντευξη του CEO της Disney, Bob Iger, αποκαλύφθηκε ότι η Marvel σκοπεύει να μην κυκλοφορεί πάνω από 2 ή 3 ταινίες το χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τις αποκλειστικές σειρές του Disney+, αφού αναμένεται να προβάλλονται το πολύ δύο show στην πλατφόρμα κάθε χρόνο.

Επιπλέον ο Kevin Feige μιλώντας στο Empire Magazine, ανακοίνωσε ότι πλέον η εταιρεία αισθάνεται «άνετα» με το MCU και φαίνεται ότι στο μέλλον θα εκπλήξει τους fans με αυτά που ετοιμάζονται. Επίσης ο Shawn Levy,  σκηνοθέτης του επερχόμενου Deadpool & Wolverine, συμπλήρωσε αυτές τις δηλώσεις με τα εξής λόγια:

«Θα έπρεπε να ζεις κάτω από μία πέτρα για να μην ξέρεις ότι οι τελευταίες ταινίες της Marvel δεν κατάφεραν να ψήσουν τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που έκαναν άλλες ταινίες της εταιρίας.»

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Marvel έχει  ως στόχο να επαναφέρει το MCU στις παλιές του δόξες και να φέρνει κάθε χρόνο ταινίες που θα εκπλήξουν τους fans, όπως έκανε άλλωστε με τα Avengers, αλλά και τις ταινίες πριν από το Endgame, οι οποίες είχαν κάνει τρομερή επιτυχία.

Γράφει ο Lutador